RÅDGIVNING BEHANDLINGAR

Tina's - Wellness for you

HÄLSORÅDGIVNING


Jag erbjuder dej en och en halv timmas hälsorådgivning. Du får fylla i ett frågeformulär innan du kommer till mej, det går vi igenom tillsammans när du kommer på rådgivningen. Du får också göra en test som visar vilken dosha/kroppskonstitution som du har.


När jag gör en bedömning av din hälsa och obalanser tittar vi tillsammans på dygnsrutiner, matrutiner och hur ditt liv ser ut idag. Vi går igenom hur du mår och om du har några specifika besvär.


Jag gör en Ayurvedisk pulstagning för att få ytterligare information om hur din kropp mår.


Du kommer att få en skriftlig sammanställning efter hälsorådgivningen med råd och eventuella hälsokurer och örtpreparat.


Ett eller flera uppföljnings samtal kan behövas.


Pris för hälsorådgivning 90 minuter        700 kronor 

Pris för uppföljningssamtal 45 minuter   350 kronor


AYURVEDISK FACELIFT


Väldigt skön och avslappnade massage för alla! Den ger dej en skön avkoppling och bra om du är stressad. Den är balanserande för hela kroppen, passar alla doshor/kroppskonstitutioner.


Den skalp-/hårbottenmassage som inleder behandlingen påverkar kroppens stressfaktorer och har en lugnande påverkan på hela kroppen. Därefter masseras marmapunkter (Akupunkturpunkter) i ansiktet som dels balanserar Vata, Pitta och Kapha och som i sin tur styr över organens rörelse och metabolismen. Jag använder en olja i ansiktet som är anpassad för just din kroppstyp.


Pris 400 kronor


RECONNECTIVE HEALING


Det är en kraftfull healing som hjälper kroppen att komma i balans. Healingen sätter igång en självläkningsprocess i kroppen, vad som behöver helas bestämmer energin som överförs. Jag är bara ett verktyg för själva överföringen. Processen kan pågå under några dagar, veckor eller månader efter att du fått behandling.


Jag går igenom hela kroppen och känner av olika obalanser, jag tar inte i dej under healing-behandlingen, utan  känner av energierna som finns utanför kroppen.


Är du stressad, spänd, trött, håglös, mår allmänt dåligt eller om du har ont i kroppen rekommenderar jag en healingbehandling. För att få full effekt av healingen rekommenderas att man gör tre behandlingar med någon dags mellanrum.


Pris för healing och samtal 450 kronor, bokar du tre behandlingar får du det för 1100 kr totalt.


Massage och healing utför jag på kvällstid. Hälsorådgivning ger jag helst på helgen. Hör av dej så bokar vi en en tid som passar.


Kontaktuppgifter till mej hittar du längst ned på sidan.


Varmt välkommen!

 
 
 

© Copyright 2018 All Rights Reserved. Tina's - Wellness for you

FOLLOW US AT FACEBOOK

CONTACT US

Rönnbärsvägen 6, Dalsjöfors

Tel: 070-247 50 73

Skicka gärna ett meddelande till mej genom att fylla i formuläret >>>