RÅD OCH PÅ GÅNG

Tina's - Wellness for you

Ayurveda - Kunskap om livet


Har du funderingar på att förändra ditt liv 2019? När jag gör en hälsorådgivning går vi igenom hela din livssituation. Du får både hälsoråd, kostråd och råd om hur du kan förändra din livsstil för att må bättre.


Tveka inte att höra av dej, jag erbjuder hälsorådgivning det innebär att vi pratar ca 1 1/2 timma då går vi igenom hur livssituationen ser ut idag och vad vi kan förbättra.


Ayurvedisk facelift - är en fantastisk skön och avslappnande ansikts- och skalp massage.


Healingen erbjuder en stunds skön avkoppling och avslappning. Den helande energin söker upp det som behöver helas. Det kallas även för energimassage då det är energierna som jag arbetar med.


Följ mej gärna på facebook där lägger jag ut lite tips och erbjudanden. Länk hittar du längst ned på sidan.VARFÖR SKALL JAG GÖRA EN HÄLSORÅDGIVNING?


Dagens samhälle med stress och att allt skall ske i ett rasande tempo gör att väldigt många inte mår bra idag. Vi är inte skapade för detta, stress är bra men bara i korta stunder. Vi stressar när vi jobbar, äter, tränar, sover...


Många går runt med olika blockeringar i kroppen och det ger kanske värk, trötthet, ont i huvudet, ont i magen m m


Inom Ayurvedan tittar man på hela människan. Kropp, själ och sinne hör ihop. En hälsorådgivare tittar efter obalanser hos klienten, får man bukt med obalansen kommer man att må bättre. Du får hjälp med hur du skall leva för att må så bra som möjligt. Vi pratar om både dygnsrutiner och matrutiner, vad du skall äta och vad du skall äta mindre av, hälsokurer och örtpreparat och även meditation/andningsövningar.


Vad är Ayurvedans syfte?


Bevara hälsan hos de friska

För att bevara hälsan är det viktigt att se till att kroppen är i balans.


Lindra sjukdom hos de sjuka

Alla sjukdomar kommer av en obalans i kroppen, genom att balansera upp obalansen kommer man att må bättre.


Ge högre livskvalitet

En hög livskvalité innebär i mångt och mycket att man mår bra, har energi och känner sig glad.


Utveckla medvetandet på det andliga planet

Utveckling på det andliga planet sker bl a via meditation och andningsövningar.


I korthet så handlar Ayurveda om hur vi skall leva för att vara i balans i kropp och sinne.


Ayurvedan förespråkar att vi skall "Välja god hälsa". Vi ska förstärka det friska och inte fokusera på det sjuka. Det är viktigt att sköta om sej själv så slipper man reparera skador som vi åsamkat oss. Ayurvedan använder kroppens egna självläkningsresurser.Ayurvedas definition på en frisk person:


Den kallas en frisk person, vars doshor är i balans, vars matsmältningsprocesser, kroppsliga vävnader och utsöndringsprocesser är i balans och vars inre Själv, sinnesorgan och sinne är i ett alert, lyckligt tillstånd förankrat i sig Själv.


Det innebär att maten du äter tas upp av kroppen och alla vävnader och organ får den näring som de behöver. Det som inte kroppen behöver kommer ut den naturliga vägen och fastnar inte/blockerar inte någonstans. Du känner dej lätt och glad i sinnet.

Välkommen till min hemsida!


Jag heter Christina Pettersson och är hälsorådgivare inom Ayurveda och certifierad inom Reconnective healing. Du hittar mej i Dalsjöfors det ligger strax utanför Borås.


Utbildad till hälsorådgivare på Ayurvedaskolan i Varberg.


Certifierad inom Reconnective healing hos Zenhouse i Borås.


Godkänd för FA-skatt.

Har du några frågor eller funderingar, eller vill du boka en tid. Fyll i formuläret nedan. Eller skicka ett mail, eller skicka via messenger. Adresserna hittar du längre ner på sidan.

 
 
 

© Copyright 2018 All Rights Reserved. Tina's - Wellness for you

FOLLOW US AT FACEBOOK

CONTACT US

Rönnbärsvägen 6, Dalsjöfors

Tel: 070-247 50 73